Bli kunde nå

 
 

E-posten brukes kun til "glemt passord" og nyhetsbrev med tips (avmelding gjøres med ett klikk).

 
Åpne demobruker - søk gratis

Det koster ingenting. Alle søk og utvalg av bedrifter er lik som den i betalversjonen. Vi ønsker at du kan prøve løsningen før du kjøper. Begrensningen som demobruker er at du ikke kan eksportere søkene du lager til Excel o.l., og at du ikke kan lagre dine favorittsøk. Reklamen forsvinner også når du bestiller oppgradering.

- Ingen installasjon
- Ingen forpliktelser
- Ingen telefonmas

 
Bestill oppgradering - få ut kontaktdata

Da kan du også eksportere listene til regneark og lagre dine favorittsøk. Først må du åpne en demobruker. Når du er logget inn i programmet, klikker du på “Bestill oppgradering” i toppmenyen. Følg videre instruksjoner på skjermen. Du får tilgang umiddelbart etter aktivering. Vi logger IP-adresser ved evt falske bestillinger.

- JOIN Norge 4.800,-
- JOIN Fylke 1.800,-
- Årlig fornyelse

Alle priser i kr eks mva.

Vi bygger et selskap som vi selv ønsker å gjøre business med.
1
Din markedspartner
Vi leverer nettbasert programvare til bedriftsmarkedet for mer salg og bedre bunnlinje. JOIN lisensen tjener du raskt inn igjen.
5
Få mer salg
Salg bør diskuteres mer, spesielt på styrerommet. Når ledere sier "få mer salg" - da er det viktig å gjøre noe med det. Hos JOIN er alle selgere på sin måte.
2
Våre verdier er MEKO
Mot. Fordi vi tør satse høyt.
Energi. Fordi vi jobber med det vi brenner for.
Kreativitet. Fordi vi ser muligheter.
Oppriktighet. Fordi ærlighet varer lengst.
6
Få suksess
Vi skal jobbe hardt for at du skal få suksess som selger, og dermed tjene mer penger.
3
Å forstå din hverdag
Kan vi gjøre ting annerledes som blir bedre, så gjør vi det. Når du bruker JOIN merker du at vi har fokus på å forbedre og forenkle.
7
Spar penger
Vi har gjort mange feil som leder, markedsfører og selger. Vi deler erfaringene med deg, så kanskje slipper du å gjøre de samme feilene.
4
Så enkelt som mulig
Fordi å gjøre ting enkelt gir de beste resultatene. Du skal bare tenke på å selge. Vanskelige ting på datamaskinen skjer automatisk i bakgrunnen.
8
Prøv oss
Din trygghet er at vi bruker selv JOIN hver eneste dag - og vi kommer med mange forbedringer som vi selv ønsker. Prøv vår løsning.